BOLU / GEREDE - Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

DEMİRCİLER MAHALLESİ TURGUT ÖZAL BULVARI NO/38 14900 GEREDE/BOLU
Vizyon
Okulumuzun vizyonu; ülkemizin teknik ve kültürel açıdan gelişmesini katkıda bulunmaktır. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu teknik elemanları yetiştirmektir. Öğrenci merkezli eğitimi yerleştirerek öğretimin kalıcı olmasını sağlamaktır. Çevremizdeki sanayi tesisleri ile ilişkileri geliştirerek yöremizin endüstriyel açıdan gelişmesine katkıda bulunmaktır. Çevremizdeki sanayi tesislerini bilimsel ve teknik ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Örgencilerimizi milli eğitimimizin temel ilkelerine göre yetiştirmektir.
Misyon
Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak misyonumuz, Türk milli eğitim genel ve özel Amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim gerçekleştirmektir. Gelişen teknolojiyi izlemek Örgencileri iş ve hizmet sektörünün ihtiyacına göre yetiştirmektir
Ders başlama saati: 08.45 Ders bitiş saati : 17.15
Doğal Gaz
Lojman
1 - Kullanılmıyor.
Ulaşım
Köyden gelenler taşımalı eğitim sistemi yoluyla. İlçe merkezinde oturanlar yürüyerek veya özel araçlarıyla.
Demirciler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:38 14900 Gerede/BOLU
İl Merkezine 54 km İlçe merkezinde.
Sportif Etkinlikler
2014, 2015 ve 2023 Yılı AB Projeleri ile yurt dışına öğrenci gönderilmiştir.