BOLU / GEREDE - Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erasmus Plus Programı Öğretmen/Yönetici ve Öğrenci Seçim Kriterleri

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Plus konsorsiyum üyesi olarak kabul edildik. Proje kapsamında Elektrik- Elektronik Teknolojisi alanı 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizden 5 öğrenci ve okulumuzdan 1 öğretmen ya da yönetici 28 günlük bir programla Almanya'ya gideceklerdir. Öğretmen/Yönetici ve öğrenci seçim kriterleri aşağıda yer almaktadır. İlgili öğretmen ve öğrencilerimizin dikkatine.

SEÇİM KRİTERLERİ

A)Katılımcı Öğrenci seçim kriterleri

1) Konsorsiyum üyesi okulun ilgili alanın 11 veya 12. sınıf öğrencisi olmak. (Temel Şart)

2) Seyahate elverişli olması (Temel Şart)

3) Okulda yapılacak ön seçimde yeterli yabancı dil becerisine sahip olmak (30 Puan) ve sonrasında dil hazırlık kursuna katılmak.

4) Katılımcıların yazımız ekinde bulunan formu doldurması. (70 Puan)

5) Puan eşitliği durumunda kura çekilecektir.

6) Konsorsiyum üyesi okullardan asil seçilen öğrenci dışında 2 yedek öğrenci seçilecektir.

B) Katılımcı Öğretmen seçim kriterleri:

1)Okulun öğretmeni/yöneticisi olmak. (Temel Şart)

2)Proje faaliyetlerini yürütmeye özellikle hareketliliğe katılmaya engel teşkil edebilecek sağlık problemi olmamak (Temel Şart)

3)Yabancı dil ve yurtdışı grup hareketliliğine ilişkin faaliyetleri yönetme becerisine sahip olmak, müdürlüğümüz tarafından yapılacak sözlü yabancı dil sınavına katılmak (30 puan) ve ayrıca dil kursuna katılmak.

4) Katılımcıların yazımız ekinde bulunan formdan aldıkları puan (70 puan)

5) Puan eşitliği durumunda kura çekilecektir.

6) Konsorsiyum üyesi okullardan 1 asil ve 1 yedek öğretmen/yönetici seçilecektir.

Yayın: 24.02.2023 - Güncelleme: 23.08.2023 14:22 - Görüntülenme: 127

Etiketler :